Дома Тагови природен лек за јачмен на окото

Таг: природен лек за јачмен на окото

Лековита облога за очи – оваа смеса го лекува јачменчето за...

Јачменот претставува тврдо зрно по должината на работ на очниот капак. Оваа состојба може да биде б олна или ири тирачка, но ретко сериозна....