Дома Тагови причина за опаѓање на косата

Таг: причина за опаѓање на косата

Проф.д-р Лилјана Меденица: Зошто ни опаѓа косата после koвид 19?

Само три или четири месеци после прележаната инфекција од koвид 19, се повеќе жени и мажи, во периодот од закрепнувањето, започнуваат да се жалат...

Длабока причина за опаѓање на косата: Кога ќе го надокнадите овој...

Иако можеби ви звучи нелогично и неповрзано, сепак голем број останале без својата коса поради оваа причина. Чувствувате подуеност после јадење, а покрај тоа започнала...