Дома Тагови премачкување на тесто пред печење

Таг: премачкување на тесто пред печење

Секое тесто премачкајте го со ова пред печење: Ќе биде меко...

Ништо не нè привлекува како свежо испеченото домашно тесто! Ретко кој може да одолее на меки кифлички, полнети полжави или мирисна погача со крцкава кора...