Дома Тагови прегратка

Таг: прегратка

Денес е Меѓународен ден на прегратките: Гушкајте се, ваквата близина лекува

Денес е меѓународен ден на прегратките, па раширете ги рацете за гушкање, бидејќи ваквата близина лекува и придонесува за подобро душевно здравје. Според некои...

Колку повеќе ги гушкате своите деца, толку тие стануваат попаметни –...

Ако сакате да си ги прегрнувате децата – правете го тоа и натаму, почесто. Еден ден за тоа ќе ви бидат благодарни. Според најновите истражувања,...