Дома Тагови правилно чување на сапунот

Таг: правилно чување на сапунот

Ако вака го држите сапунот, веднаш тргнете го, на тој начин...

Д-р Горан Белојевиќ, професор на Медицинскиот факултет во Белград, објаснува како правилно се чува сапунот, а многумина од нас грешат. И тоа не е сè,...