Дома Тагови пивтија

Таг: пивтија

Највкусната пача (пивтија) полна со колаген – а за оние што...

Пача или пивтија е вид јадење сварено од нозете или од главата на свиња или говедо. Пачата е традиционално јадење на Балканот, но и...