Дома Тагови пиво и шеќер за сируп

Таг: пиво и шеќер за сируп

ДЕЛУВА БРЗО И ЕФИКАСНО УШТЕ ИСТИОТ ДЕН: овој сируп за смирување...

Овој сируп е познат кај народот уште многу одамна а се применува за cмиpyвање на кашлицата, бидејќи делува брзо и ефикасно уште истиот ден....

Домашен лек од само две состојки, ја смирува кашлицата за само...

Сирупот се чува во фрижидер, а се употребува како и секој друг сируп, по една лажица трипати на ден, распоредени на еднакви временски растојанија. Ова...