Дома Тагови Петар Димков

Таг: Петар Димков

ПРОЧУЕНАТА 8 ДНЕВНА ДИЕТА НА Д-Р ПЕТАР ДИМКОВ: Неверојатни резултати за...

Професорот Петар Димков е лекар, чии совети за здрава исхрана и здрав начин на живеење ги следат илјадници приврзаници ширум светот. Денес ќе ви...

Уникатен рецепт за лекување на најтешки болести од 400 г мед,...

Ова е уникатниот рецепт на народниот лекар Петар Димков за лекување на тумори, прочистување на крвта и други тешки болести. Според докторот, слаткарчето е потценета...

Со диетата на Петар Димков за 4 седмици се слабеат дури...

Прочуениот исцелител кој целиот свој живот им помагал и ги лекувал луѓето, Петар Димков, зад себе ја оставил оваа чудесна диета која ги преобразува...