Дома Тагови пеларгонија

Таг: пеларгонија

Пеларгонија или сардела: Најубавото цвеќе кое ги краси нашите балкони речиси...

Пеларгонија, лат. Pelargonium, потекнува од Јужна Африка, а најпогодно место за раст и развој, се сончеви места со полусенка. Пеларгонијата е многу омилена домашна и...

Лек со мирисното Слаткарче: за висок притисок, болно срце, кашлица и...

Во продолжение на текстот прочитајте повеќе рецепти за приготвување на природни и ефикасни лекови со оваа билка: СЛАТКАРЧЕ - Pelargonium odoratissimum, мискимбре, итер, барбароза, пеларгониум,...

Балконскo цвеќе кое на сите им успева – цвета од пролет...

Ништо не го разубавува балконот така величенствено како што тоа го прави цвеќето. И вие би сакале да го украсите својот балкон но не...