Дома Тагови паста од мед и лук

Таг: паста од мед и лук

Препорака од многу лекари: Лек за срце прилагоден според рецепт стар...

Аритмија или неправилна работа на срцето е често здравствено пореметување, а до појава може да дојде од различни причини. Може да влијае генетиката, стре-сот,...

Спречува срцев yдap, го чува мозокот, бубрезите и срцето, неверојатен напиток...

Лукот припаѓа на семејството Allium (sativum) заедно со кромидот и празот. Неговиот богат и специфичен вкус прави да биде еден од најупотребуваните зачини ширум...

Ферментирана мешавина од мед и лук: Најмоќниот лек кој ќе ве...

Пишува доктор Анастасија Халдин за НМД.мк Лукот и медот секој посебно имаат силни лековити својства, а заедно се моќна комбинација. Доколку направите ферментиран производ од...