Дома Тагови отеченост

Таг: отеченост

Еве како брзо да ја исфрлите вишокот вода од организмот кога...

За да го спречите отекувањето на нозете, применете го познатиот метод со солен раствор на следниот начин: 1 кг готварска сол растворете во 10 литри...

Испијте го ОВА, а следниот ден облечете ги панталоните и забележете...

Кога претеруваме со внес на сол, шеќер и масти, најчесто тоа веднаш влијае врз нашето здравје, бидејќи доаѓа до задржување на течностите во организмот. Дисбалансот...