Дома Тагови основна смеса за бомбици

Таг: основна смеса за бомбици

БОМБИЦИ: 4 вида од една смеса – 120 колачиња за час,...

Од една смеса се добиваат вкупно 120 топчиња со четири различни вкуса, а може и повеќе ако сакате да испробувате други вкусови. Не се...