Дома Тагови огледало

Таг: огледало

Еве зошто во трпезарија треба да си ставиме огледало

Новата студија покажа дека поставувањето на огледало во трпезаријата или кујната може да влијае врз количината која ќе ја изедете, односно може да помогне...

Како да го заштитите домот од крадци со помош на огледало

Се верува дека некои техники од Истокот во комбинација со чудесни елементи може да го заштитат домот од крадци, а еве што велат експертите...

Овие работи носат несреќа во домот – ослободете се од нив!

Ова е список на работи од кои треба да се ослободите и кои според некои народни верувања влијаат негативно врз вашата среќа: ЦРНА ВЛЕЗНА ВРАТА Никако...

Кои предмети не смеете да ги миете со детергент за садови

Многумина од луѓето го користат детергентот за садови како универзално средство за чистење. Меѓутоа, постојат некои работи кои никогаш не би требало да ги...

Тест од 60 секунди кој покажува дали сте здрави

Потребно е малку време за да утврдите какво ви е здравјето. Со помош на овие шест кратки тестови можете да ги забележите пораките кои...