Дома Тагови новогодишни колачиња

Таг: новогодишни колачиња

Ги памтите ли овие колачиња – додека се печат, самите се...

На американските, новогодишни филмови, секогаш можат да се забележат овие колачиња кои најчесто се послужуваат на масата со останатите декорации, а кај нас покрај...