Дома Тагови низок притисок

Таг: низок притисок

Aко притисокот ви паѓа кога е жешко, сите го пробуваат овој...

Иако, ова лето се соочивме со екстремно топли температури, сепак очигледно е дека тие ќе продолжат и во текот на септември, со мал пад...

ВОДАТА ОД РУЗМАРИН Е СПАС за сите кои имаат проблем со...

Промеливото време и високите температури можат да бидат непријатни одобено за луѓето кои имаат низок притисок. Хипотензија или низок кpвен притисок е состојба предизвикана...

ПАД НА КPВНИOТ ПРИТИСОК ПРИ ВИСОКИ ТЕМПЕРАТУРИ: Експертите препорачуваат што помага

Иако, ова лето се соочивме со екстремно топли температури, сепак очигледно е дека тие ќе продолжат и во текот на септември, со мал пад...

НАДВОР Е МНОГУ ТОПЛО: Еве што треба да прават оние со...

Што никако не смеете да правите ако имате висок, а што ако имате низок притисок: Лекар објасни зошто разликата е значајна, добро е да...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"