Дома Тагови напиток од јаболка и куркума

Таг: напиток од јаболка и куркума

ОДЗАТНУВАЧ НА АРТЕРИИ: Една чаша наутро од овој напиток и срцето...

Затнатите артерии се резултат на содавањето на една материја наречена „плака“, а која се таложи во внатрешниот ѕид од артериите. Доколку навремено не се...