Дома Тагови најмеките пишии кои растат тројно

Таг: најмеките пишии кои растат тројно

Секоја пишија излегува со големина на три обични, затоа го сакаме...

Пишиите се омилениот македонски појадок, а кога целата куќа ќе замириса на нив, сите се стрчуваат накај трпезата, да ги јадат, додека се топли....