Дома Тагови молитва

Таг: молитва

Велигденски подароци: 5 дарови што Исус ни ги даде на Велигден

Иcyc ни даде пpeĸpacни дарови нa Beлигдeн. Oтĸpивaњeтo нa oвиe дapoви ќe ни дaдe yштe пoгoлeмa пpичинa за дa Го славиме. Beлигдeн e дeнот...

Молитва која ги одбива лошите мисли – изговарајте ги зборовите на...

Основното учење на старец Тадеј е дека Бог е секаде, и дека помага секому: „И на слабите и на силните, секому на кого му...

„БОГ ШТО СОЕДИНИЛ ЧОВЕК ДА НЕ РАЗДЕЛУВА“ – (Совети за младенците)

Семејството може да ви го надомести целиот свет, но светот никогаш нема да го надомести семејството. Домот дава среќа, која не може да ја...

26 годишна девојка од Охрид со сведоштво за НМД: Преспав во...

Почитувани НМД. Ја прочитав статијата за Бигорски, па и јас сакам да го споделам моето искуство. Имам 26. Години, две години бев болна од анемија...

Жена се колне дека вака се случило: Богородица и го спасила...

"Во бунарот многупати наоѓавме фрлена мртва птица или некое друго животно – напишала жената". Секојдневно на Интернет можеме да прочитаме мноштво искуства на луѓе на...

Псалм 50, најмоќниот запис во Библијата: Од него се тресат сите...

Псалмите се моќно средство за молитва – тие се всушност молитви преточени во стихови кои заземаат голем дел од Стариот завет. Ги има вкуспно 150,...

Чудотворна молитва на Св.Јосиф за здравје и заштита, стара 1900 години

Светиот Јосиф потекнувал од родот на царот Давид. Од првиот брак тој имаше четири синови и две ќерки. Откако стана вдовец, светиот Јосиф живееше...

Помолете се за здравје: Молитва кон св.Василиј Острошки Чудотворец

Свет оче Василиј, силен помошнику и милосрден заштитнику, почуј ги и сега нашите молитви, солзи и воздишки. Како добар пастир што ги бара залутаните овци...

Оваа молитва ја користев трипати и 3 пати предизвика да се...

Читањето на оваа молитва ќе предизвика чуда во вашиот живот! Оние кои ја читаат оваа молитва велат дека им се случувале најразлични убави нешта. Кај...

Ако не можете да се вработите, изговорете ја ОВАА молитва

Ако сте во потрага по работа, би можеле да ја кажете оваа кратка молитва: Господе Исусе Христе, Спасителу мој Ти ги разбираш тешкотиите и проблемите кои...