Дома Тагови молитва за исцелување

Таг: молитва за исцелување

OTEЦ ТАДЕЈ: Изговарајте ги овие зборови за да го повикате Бог,...

Основното учење на oтец Тадеј е дека Бог е секаде, и дека помага секому: „И на слабите и на силните, секому на кого му...

Молитва за исцелување, добро здравје и деновите кога ви е најтешко...

Молитва за исцелување, добро здравје, за деновите кога ви е најтешко – Божја милост Молитвата е вид комуникација со Бога. Човекот отсекогаш се стремел да...

Денес се празнува Свети Александар Невски: Ако имате некој болен во...

Александар Невски бил голем руски кнез, син на принцот Јарослав и светец на руската православна црква. Иако е руски светец, Александар Невски станал симбол...

Молитва за исцелување, добро здравје, за деновите кога ви е најтешко...

Молитвата е вид комуникација со Бога. Човекот отсекогаш се стремел да оствари контакт со Бога. Секогаш молете се со покајно и смирено срце и...