Дома Тагови Меѓунарен ден на прегратките

Таг: Меѓунарен ден на прегратките

Денес е Меѓународен ден на прегратките: Гушкајте се, ваквата близина лекува

Денес е меѓународен ден на прегратките, па раширете ги рацете за гушкање, бидејќи ваквата близина лекува и придонесува за подобро душевно здравје. Според некои...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"