Дома Тагови мед и мелени ореви

Таг: мед и мелени ореви

Старински лек кој ја враќа силата, лекува анемија, отежнато дишење и...

Оваа чy дoтвoрнa комбинација помага во лекување на многу болести. Комбинацијата од мед, лук, ореви и јаболкова киселина ќе ви го подобри имунитетот само...