Дома Тагови мед и коприва

Таг: мед и коприва

Смеса од коприва и мед: само 2 лажици дневно, лекува анемија,...

За медот сме пишувале многупати, за неговата лековитост е енергетска вредност, но во комбинација со една супербилка се добива многу потен-тен и моќен лек. Копривата...

Коприва и мед: само 2 лажици дневно, лекува анемија, црн дроб,...

За медот сме пишувале многупати, за неговата лековитост е енергетска вредност, но во комбинација со една супербилка се добива многу потентен и моќен лек. Копривата...

Рецепт со моркови, мед и ореви за зголемување на хемоглобинот во...

Анемијата не е пожелна особено во време на вирусни инфеквии, настинки и грип, кога е потребен силен имунитет за да се одбрани организмот од...