Дома Тагови Мартин Најдовски

Таг: Мартин Најдовски

Природна смеса која не го исфрла каменот, туку го топи во...

Една од најстарите болести е камен во бубрегот. Тој настанува кога минералите (калциум и оксалати) присутни во урината кристализираат и се таложат. Самиот камен не...

Еликсир за поништување на вирусите според рецептот на билкарот Мартин Најдовски

Фото и рецепт: Мартин Најдовски – Антивирусен еликсир. Доколку имате било какви прашања во врска со подготовката на овој еликсир, можете да го прашате Мартин...

Неверојатна билка расте кај нас – лекува бронхитис и го чисти...

Пишува билкарот Мартин Најдовски: Слатка Папрат (lat. Polypodium vulgare). Доколку сакате нешто повеќе да дознаете околу природните препарати и рецептите за нивно приготвување, можете да...

Лек за бели дробови според билкарот Мартин Најдовски – лекува бронхитис,...

Пишува Мартин Најдовски – Лек за бели дробови. Доколку имате било какво прашање околу приготвувањето на овој или некој друг народен лек од билки, можете...

40 години не била на лекар – едноставен рецепт кој и’...

Жената сосем случајно дошла до овој рецепт и никогаш не се покајала што го испробала. Рецептот беше објавен со српските медиуми. Одењето на лекар...

Ако имате јачменче, проблем со видот или сакате нешто да ви...

Денес за оваа интересна билка која се нарекува Видец или Видова трева ни раскажува билкарот Мартин Најдовски. Доколку имате конкретни прашања околу проготвувањата на...

За 3-4 дена тврдиот клавус (жуљ) ќе ви падне од стапалото...

Рецепт на билкарот Мартин Најдовски. За повеќе информации можете да му се обратите на неговата страница Лилма. За да го приготвите овој лек потребно е...

Направете лек за болно колено, реума и ишијас од оваа света...

Тутунот кој бил света билка за древните народи, некогаш бил лек и помагал во духовниот развој. Денес е озлогласена причина за низа болести. За...

Еве на кој начин Здравецот лекува стерилитет и зошто се смета...

Пишува: Мартин Најдовски, за повеќе информации околу билката или за рецептите можете да го прашате на неговата фан страница Лилма. Денес билкарот Мартин Најдовски ни...

Лек од врба против болки во мускули, вклештен нерв, главоболки –...

Денес билкарот Мартин Најдовски ни пишува за: Кора од “Бела врба” (lat. Salix Alba) – повеќе информации од него можете да добиете на страницата...