Дома Тагови Марина Дојчиновска

Таг: Марина Дојчиновска

Марина Дојчиновска за НМД: како се користи чудотворната моќ на Хунза...

Марина Дојчиновска остава траен белег во македонското новинарство со својата авторска емисија Македониум. Негувањето на традиционалните вредности и потсетувањето на исконското ни се толку потребни...

Масло од семки од кајсија: затоа што од овој свет треба...

Сончевите капки - капките масло од семка од кајсија се одговорот за виталноста и долговечноста на хималајскиот народ од малото Кралство Хунза. Македонците знаат за...