Дома Тагови малина

Таг: малина

Жените треба да пијат чај од малини за да бидат здрави,...

Малината се нарекува „pacтение за жени“ во некои делови на светот, бидејќи лисјата од малина содржат многу хранливи материи кои имаат корисен ефект врз...

Еве зошто жените треба да пијат чај од малинови листови

Малината се нарекува „растение за жени“ во некои делови на светот, бидејќи лисјата од малина содржат многу хранливи материи кои имаат корисен ефект врз...

Чај од малина и капина за прочистување на крвта кај жени,...

Овој чај има слатко-горчлив вкус, одличен е против дијареа, цревни воспаленија, прочистување на крвта, за жени кога имаат болна менструација, за опуштање на мускулите....