Дома Тагови лук

Таг: лук

40-дневен режим за одзатнување на крвните садови

За ослободување од токсините во крвта, зголемување на еластичноста на крвните садови и нивно чистење од наслаги, се препорачува нивно прочистување кое може да...

Секој ден јадел лук на гладно – еве што му се...

Овој човек кој претходно боледувал од многу болести и имал слабо здравје, денес е здрав како дрен бидејќи секој ден јаде лук на гладен...

Како да го неутрализирате непријатниот здив поради лукот

Вистина, некои јадења не можат да се замислат без лук, а не треба да се занемарат ни неговите здравствени придобивки. Меѓутоа борбата со лошиот...