Дома Тагови лоши мисли

Таг: лоши мисли

Молитва која ги одбива лошите мисли – изговарајте ги зборовите на...

Основното учење на старец Тадеј е дека Бог е секаде, и дека помага секому: „И на слабите и на силните, секому на кого му...