Дома Тагови лимон со газирана вода

Таг: лимон со газирана вода

Се разболев ден пред тргање, па испив еден популарен напиток од...

Буквално живеев само за денот кога ќе тргнам на пат за море, зошто одморот за мене стана само мисловна именка од премногу работа. И баш...