Дома Тагови Лидија Несторовна Сурина

Таг: Лидија Несторовна Сурина

Совети од билкарка: Храната треба да биде лек, а лекот треба...

Лидија Несторовна Сурина е биолог, фитотерапевт и билкар веќе 40 години. Таа има објавено неколку книги за лековитите својства на локалните растенија во нашите...

Сибирска билкарка открива неверојани работи: Давајте им го ова на децата...

Лидија Несторовна Сурина е биолог, фитотерапевт и билкарка веќе 40 години. Објавила неколку книги за лековитите својства на локалните билки. Нејзините совети се многу...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"