Дома Тагови лекување

Таг: лекување

Д-р Томиќ за аортна аневризма: Како настанува болеста која е...

Аневризма претставува проширување на артерија, кое настанува поради последица од слабост на ѕидот на кр-вниот сад. Аневризмите можат да настанат на сите артерии, но...

Дури 50 години трпел страшни мигрени: Дедо (79) открива неверојатен лек...

“Болките беа ужасни, сите бои ми се слеваа пред очи, а болката понекогаш беше толку силна што ништо гледав” – открива Колин Симен, 79-годишен...

Драгица Стевковска Дракче за НМД: Боледував од РАК и го победив...

Драгица Стевковска – Дракче е познат лик од ТВ екраните со нејзината авторска емисија “Патот на светлината”. Неуморен, ведар дух, секогаш со разбирање за проблемите...

Излечете го туморот со зелена облека, рбетот со сина а тироидеата...

Еве една информација која особено ќе ги интересира жените. Дали знаевте дека бојата на вашата облека влијае врз здравјето на вашето тело? Еве што секоја...