Дома Тагови лекување на кашлицата кај деца и возрасни

Таг: лекување на кашлицата кај деца и возрасни

РАДМИЛА: На овој лек ќе му бидам благодарна засекогаш, само ова...

Здраво, јас сум Радмила и со вас сакам да споделам една приказна. Мојата ќерка Кристина уште додека беше многу мала и се јавија респираторни...