Дома Тагови лек за закрепнување после тешка болест

Таг: лек за закрепнување после тешка болест

Лек за ослабен организам, имунитет, после операции, за лица со белодробни...

После претрпена и најмала настинка која сме ја “прележале” на нозе, организмот е многу истоштен и ослабен. Особено голем замор и немоќ чувствуваат лицата...