Дома Тагови лек со ореви и слаткарче

Таг: лек со ореви и слаткарче

Оваа ароматична билка не се става само во слатко: од неа...

Ова е уникатниот рецепт од народен лекар за прочистување на кр-вта и други тешkи болести со лековитата билка позната како „слаткарче“ или розетла. Слаткарчето...

ЗЛАТНИОТ РЕЦЕПТ на баба Лиле за дијабетес со ореви: Никогаш не...

Современиот свет се соочува со голем број хронични болести и метаболни болести од кои стра даат сè поголем број луѓе. Истовремено се чини дека...