Дома Тагови лек од слаткарче

Таг: лек од слаткарче

Оваа ароматична билка не се става само во слатко: од неа...

Ова е уникатниот рецепт од народен лекар за прочистување на кр-вта и други тешkи болести со лековитата билка позната како „слаткарче“ или розетла. Слаткарчето...

ЛЕК ЗА БЕЛИ ДРОБОВИ СО СЛАТКАРЧЕ: Прочистува, лекува, регенерира

Ова е уникатниот рецепт од народен лекар за прочистување на кр-вта и други тешки болести со слаткарче. Слаткарчето е потценета билка и малку заборавена...

Рецепти со лековитото „слаткарче“ за кристално чисти бели дробови, нормален притисок...

Родот Pelargonium (герании) вклучува претставници кои се познати по своите прекрасни цветови и препознатливиот мирис. Во медицински цели најмногу се исползува билката Pelargonium sidoides позната...