Дома Тагови крајници

Таг: крајници

Многу луѓе сметаат дека крајниците се непотребни: Еве што може да...

Лекарите ќе ви советуваат, вам или на вашето дете, да ги оперирате крајниците кога имате 5-6 бактериски инфекции на грлото, односно гнојни ангини, кога...

Секој четврти човек ги има: еве што ви смрди од устата...

“Ако во детството често сте боледувале од загноени крајници, многу е голема веројатноста дека гнојните чепови оставиле лузни. Тие лузни се во форма на дупки...

Крем-лек против загноени крајници: со две мачкања како никогаш да не...

Колку пати сме имале проблем поради гнојна ангина кај нас, децата или некој друг член од семејството... Болеста се манифестира со болки во вратот, посебно...

Секое утро пијте БРОНХИ напиток за да ги одбегнете есенските вируси

Случајно го слушнав рецептов од маалската продавница од нашата продавачка која тогаш ми рече дека секое утро си го прави напитоков за себе и...

Операција на крајници ЗА и ПРОТИВ – Тие го чуваат нашиот...

Тие го чуваат нашиот организам од бактериски, вирусни, габични и паразитски инфекции, но кога ќе заболат, може да бидат причина за многу болести. Уште одамна...

Помешајте домашна ракија со лук и коприва против опаѓање на косата,...

Бабите знаат најдобро! Ако некој порано знаел како да даде прва помош за здравјето, тогаш тоа се дефинитивно нашите баби со своите рецепти од народната...