Дома Тагови кошмари

Таг: кошмари

Aко често ги имате овие соништа, обратете внимание: Познат психилог укажува...

Соништата отсекогаш имале мистично и длабоко значење во многу култури и многу познати пcихолози и филозофи им придавале значење, исто како и уметниците, како...

Зошто ни доаѓаат и како да ги избркаме кошмарните соништа

Кошмарните соништа воопшто не се забавни. Застрашувачки се, нè будат, а според најновото истражување објавено во стручното списание Sleep Medicine, ноќните кошмари стануваат сè...

Како старееме така непријатните соништа стануваат почести – Ова се три...

Кошмарните соништа воопшто не се забавни. Застрашувачки се, нè будат, а според најновото истражување објавено во стручното списание Sleep Medicine, ноќните кошмари стануваат сè...

Доктор од Торонто предупредува: ако се превртувате во сон, за 15...

-Одредени пореметувања на сонот претставуваат предупредување за невролошки состојби кои може да се појават 15 години подоцна. Доктор Џин Пивер од Универзитетот во Торонто дошол...

Како да знаете дека некој шурува со нечестивиот за да ви...

Ова се најчестите симптоми: 1.Имате постојана болка во желудникот. 2.Се јавува повремена главоболка која не престанува по земање на медикаменти. 3.Силна тегоба во пределот на градите, особена...