Дома Тагови конзервирани домати

Таг: конзервирани домати

2 начини да ги сочувате доматите за да ги имате преку...

Иако доматите кај нас ги има преку цела година и не мора да се конзepвираат освен доколку правите зимница, за некои се повкусни кога...

Доматите вака ги приготвувам од октомври до јануари, и имам преку...

Вкусна зимница која ја имам преку цела година во големи количини. Бидејќи кај нас домати има во секое време можете да си ја правите...