Дома Тагови кила на желудник

Таг: кила на желудник

Од секирација, настинка и дигање терет се добива кила на желудник,...

Хијатус хернија или кила на желудник претставува премин на желудникот од стомачната празнина кон градниот кош преку отворот на дијафрагмата, каде што нормално поминува...

Желудникот не ви е на место… Еве како со неколку потези...

На барање на читателите на НМД, ви откриваме брз и лесен метод за враќање на желудникот во својата нормална положба. Слабиот желудник, ждригавица, киселини...се зборови...

Од секирација, настинка и дигање терет се добива КИЛА НА ЖЕЛУДНИК:...

Хијатус хернија или кила на желудник претставува премин на желудникот од стомачната празнина кон градниот кош преку отворот на дијафрагмата, каде што нормално поминува...