Дома Тагови капки за циркулација

Таг: капки за циркулација

ЛЕК ЗА ВЕНИ: Ја подобрува циркулацијата, ги намалува болките и отоците...

Потребни состојки: 50 цветчиња невен, 100 г рузмарин, 100 г кантарион, 100 г мајчина душичка, 100 г семе од коприва, 1 литар појака ракија....

Испробан народен лек за циркулација, превенција од инфаркт и мозочен yдap,...

Испробан народен рецепт за циркулација, превенција од инфаркт и мозочен y дар. Еден од најголемите сериозни проблеми кој по-годува голем број луѓе се различните...

ЛЕК ЗА ВЕНИ: Ги намалува болките и отоците во нозе, ја...

Потребни состојки: 50 цветчиња невен, 100 г рузмарин, 100 г кантарион, 100 г мајчина душичка, 100 г семе од коприва, 1 литар појака ракија....