Дома Тагови канцер на дебело црево

Таг: канцер на дебело црево

Лек со моркови кој нема да ве чини ни пет пари,...

Карциномот на дебелото црево и ректумот, попознат како колоректален карцином, е трет најчест вид карцином кај мажи и жен. Ракот на дебелото црево е...

Подмолна болест која доаѓа без најава: Овој вид на рак е...

Втор најчест малиген тумор според процент на зачестеност и смртност – е токму ракот на дебело црево. Секоја година од оваа болест заболуваат приближно...

Рогачот е лек за дебело црево, дијабетес, висок холестерол, покачен шеќер,...

Рогачот е исклучително лековит и воопшто не смееме да го занемариме. СОДРЖИ: прости шеќери 13% (фруктоза, малтоза и глукоза); сахароза 20%; скроб 35%; пектин 3%;...

Народен лек за дебело црево со полипи од канцер

Потребни состојки: 150 г суво грозје 150 г суви смокви 150 г сливи 1 пакување чај Алкалакс 2-3 тегли мед Постапка: Се сечка целото суво овошје. Содржината од Алкалакс билките се...