Дома Тагови камен во жолчно кесе

Таг: камен во жолчно кесе

Д-р Златко објаснува каква треба да биде исхраната за луѓе без...

Д-р Златко Бокун, хирург и инструктор по лапароскопска хирургија објаснува каков е животот без жолчно ќесе. Овој орган има облик на круша и се...

Ракот никогаш не е прва болест, пред него се јавува ова...

Постои кинески метод за исфрлање на камења од жолчката низ дебелото црево која стана многу популарна во Азија е се верува дека спречува појава...