Дома Тагови како живееја нашите мајки и баби

Таг: како живееја нашите мајки и баби

Жените во Југославија имаа магични моќи: Она што тие го знаеја,...

Тие можеа сè. Ништо не им беше тешко – работеа и му се радуваа на тоа што го работат. Некогаш одамна во Југославија, луѓето живееја...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"