Дома Тагови како треба да се воспитуваат децата

Таг: како треба да се воспитуваат децата

Некои психолози: Ќерката и синот не треба исто да се воспитуваат!...

Некои психолози тврдат дека децата од различен пол не треба исто да се воспитуваат, а мајката и таткото имаат различни задолженија. Какви се вашите...