Дома Тагови јетра

Таг: јетра

Овој лек е причина за акутна хепатална слабост

Акутна хепатална инсуфициенција се јавува кога црниот дроб престанува да работи. Тоа може да се случи во текот на неколку дена или неколку недели,...

Овие симптоми укажуваат на заболен црн дроб – појдете на лекар...

Современиот живот​ носи ​бројни ​опасности кои можат ​да му наштетат на ​црниот дроб, а нашето ​тело ​постојано не’​предупредува дека ​овој орган ​е преоптоварен со​...