Дома Тагови јагоди во тегла

Таг: јагоди во тегла

Вака ги чувам јагодите свежи до 2 години без конзерванс, на...

И оваа година Тања ни покажа како таа ги чува јагодите свежи преку цела година, а новиот рецепт за кој исто така, има презентација,...

Јадете свежи јагоди во текот на цела година – рецепт без...

Рецепт на Тања. Овој рецепт овозможува да се сладите во ова вкусно и ароматично овошје во текот на целата година, без да го замрзнувате,...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"