Дома Тагови „игра“ око

Таг: „игра“ око

Што значи кога ќе ви „заигра“ окото, рацете или нозете

Неволните движења на окото, рацете или нозете се нарекуваат бенигни фасцикулации. Обично се забележуваат додека телото мирува. Кај некои луѓе се појавуваат толку често...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"