Дома Тагови германска диета

Таг: германска диета

ГЕРМАНСКА ДИЕТА: Една од најдолгите, но резултатите траат повеќе години

Германската д иета е една од најдолгите. Притоа, таа е класична ди-ета за сла-беење, а не и начин на исхрана, како што на пример...