Дома Тагови ганглиона циста

Таг: ганглиона циста

Ганглион циста (МРТВА КОСКА): зошто се јавува и како да се...

Кај народот постојат разноразни верувања и суеверија поврзани со оваа појава: -Дека на Духовден не смееш да се бањаш, во спротивно ќе ти се појави...

ОПАСНО: Ако имате ваков израсток на раката веднаш одете на лекар

Кога на раката, дланката, прстите или на рачниот зглоб ќе се појават чудни израстоци или отоци или нешто слично, обично си мислиме дека тоа...