Дома Тагови фази на мигрена

Таг: фази на мигрена

Мигрената напредува во неколку фази, доколку ги препознаете можете да ја...

Порано се мислеше дека ненадејната појава на мигрена (cephalea) е резултат на абнормалното ширење на кр-вните садови во мозокот, но научниците од американската Фондација...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"