Дома Тагови есенска задушница

Таг: есенска задушница

УТРЕ Е ЗАДУШНИЦА: Да се помолиме и да споделиме милостина

Православните христијани утре ја одбележуваат Митровденската задушница во знак на сеќавање на по-чинатите. Црквата пропишала посебни денови – задушници, четирипати годишно, кога верниците се...